VIP Brother прати звездите си на заточение

Известните личности пък си поискаха 3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 5 бутилки уиски...
16 мар 2009 15:20, Петя Славова
81
VIP Brother прати звездите си на заточение
Снимка: Булфото

След пауза от 2 години VIP Brother се завръща със своя трети сезон. Началото е на 16 март в 20 часа с 2-часово живо предаване.

Риалити шоуто пристига с много обещания, благороден заряд и подкрепата на хора, които досега са отказвали да участват в него.

Дали тази формула ще успее да донесе промяна в отношението ни към различните хора, проблемите на българската природа и децата без родители, предстои да разберем през следващите 8 седмици.

В духа на новата концепция тази година предаването ще експериментира и с много нови елементи – артистичните мисии, които съквартирантите ще получават всеки понеделник, специални гости – всяка седмица по един, битки – с водещи Ники Кънчев, Мария Игнатова и Димитър Рачков и благотворителният съботник, който ще се провежда на различни места извън къщата в Нови хан.

Първата звезда, която ще влезе именно в тази къща тази вечер, е Камелия. Освен нея по време на живото предаване ще влязат и почти всички съквартиранти, които тази година са рекорден брой.

Дни преди да бъдат отведени в новия им дом, всички VIP съквартиранти бяха затворени в хотел под традиционната „карантина” – без връзка с външния свят, без телевизия, преса, радио, телефон, гости... От стаите на съквартирантите бяха изключени всички телевизионни програми, прозорците им – запечатани с фолио...

Всъщност, освен от информация, VIP съквартирантите бяха изолирани и от слънчева светлина. От тях бяха иззети и над 30 мобилни телефона.

Като начало бяха разделени в самостоятелни стаи. Някои от тях решиха, че ще прекарат временното си „заточение” с някой член на семейството, други – с приятели, трети – с интимния си партньор, а пък някои – абсолютно сами.

17-те заснеха студийна фотосесия и се отдадоха на лични занимания, осигурени от организаторите на двудневния престой.

За два дни звездите се нуждаеха от доста прозаични неща.

3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове.
Списъкът продължава с 5 бутилки уиски, 1 бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Станислав преди 15 години
Да ги **** у звездите, претенции, 7-8 бутилки алкохол за 2 дена , алкохолици ньедни :)) Росето Нонева има яко последователи, Ципове без Випове, със Чепове в ръчички и устички. Не гласувайте бре хора, за такива недоразумения, е сигурно ще има изключения, но определено поредния обречено-облечен-разсъблечен сезон на Вип-а :))) ще откаже Тупарев и компания да правят това така наречено шоу.Па и сестрата маненката - сили-конската фурия не знам коя си, па и водеща и тя, ай да му се не види и НоваТВ, и форматите им, и глупостите им. Земете да се обедините с ТВ2, барем Азззззззззиссссчо и вас да оправи, нема само Герги Любенов :))))
19
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
бойкотираме всички тези предавания които са съпроводени с изпращане на SMS-и! Друго спасение не виждам! Моля ви всички вие събудете се от този чалгаджийски сън!
18
0
 
1
 
! Отговори
*** преди 15 години
Интересно ще гледа ли някой поредното БГ freak show?Аз специално не,ще намеря по-смислено занимание,а вие верни български зрители,ще ме информирате :) Но всъщност времето скоро ще се стопли,по-добре да идем да пием по бира,а не да си хабим нервите и мизерните левове.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Докато има хора да гледат тази простотия и да пращат смс-и, ще има и такива предавания. Нова тв се излага стабилно в Мюзик айдъл онази ниската с адски подутите силиконови усни
16
0
 
1
 
! Отговори
Baba Yaga преди 15 години
Призовавам всеки трезвомислещ човек да даде парите си за децата, които имат нужда, а не за тези бездарници, които ще ми запълват ефирно време. Има достатъчно сайтове, на които можете да дарите тези средства.
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
porednata pomiq
14
0
 
1
 
! Отговори
jamaw преди 15 години
posledniq komentar e na mqsto za6toto nikade nema takowa ne6to pa i te sa edni vip-ove ta ...ostawi.vob6te ima li vip-ove v BG ili NE
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Напротив, преполага се, че ще е за сметка на глупаците, които цъкат SMS-и. Нека бойкотираме простотията!
12
0
 
1
 
! Отговори
xxx преди 15 години
Хора, само си помислете дали някаде по света има такава сбирщина "ВИП БРАДЪР"!!!!!!!!!Има ли някаде такова предаване кадето има само "вип " , а колкото до по горното мнение, че се трият коментарите, много ясно човече, много ясно че и медиите са адски зависими от всичко и не позволяват волност, макър че живеем с мисълта за "СВОБОДА НА СЛОВОТО"Всичко е пунта мара.
11
0
 
1
 
! Отговори
Baba Yaga преди 15 години
Айде сега пак им напълнете гушките със смс-и и после не се чудете що тоя *** Милко Калайджиев има пари, а вие мизерствате със скромните си заплатки
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Благотворителност към:а) мобилните оператори, взимащи процент за всеки SMS;б) Нова Телевизия, печелеща луди пари от реклами;в) ВИП звездите, които ще похапнат и пийнат безплатно, безплатно ще се рекламират по телевизораг) Някои фондации на Масларова, където парите ще "изчезнат безкрайно;
9
0
 
1
 
! Отговори
jamaw преди 15 години
ma ne6to ne vidqh cigarite da ne bi da sa nepu6a4i a?ili tqh ne gi spomenava 6totosa promi6leni koli4estva
8
0
 
1
 
! Отговори
jamaw преди 15 години
ostana samo da i dadat i malko droga i towa zato4eni az
7
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
за сметка на спонсорите на предаването, според теб за коя сметка да е? за наша ли?
6
0
 
1
 
! Отговори
Станислав преди 15 години
някой ще ми каже ли какво му е вип-а на тоя мустак Милко Калайджиев ? Махленски певец, то малко под съмнение гласовите му данни, и това е, е това ли са хората ? Коя е Аня Пенчева ?
5
0
 
1
 
! Отговори
Димитрова преди 15 години
За два дни звездите се нуждаеха от доста прозаични неща.3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове.Списъкът продължава с 5 бутилки уиски, 1 бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове. Горките те,дори храна ги досрамяло да си поискат.......да не разхищават средствата на формата,ли квооо......
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
3 кашона с бира, 10 стека безалкохолни, 2 стека с енергийни напитки и няколко стека с натурални сокове.Списъкът продължава с пет бутилки уиски, 1 бутилка водка, ядки, български шоколад и много плодове.--------------Като за начало са почнали с благотворителност към самите "ВИП" звезди. Въпросът е защо тези Персони ядат и пият на корем безплатно? На чия сметка?
3
0
 
1
 
! Отговори
Baba Yaga преди 15 години
И да ми триете коментарите все тая, по-просташко няма накъде повече. Лошото е, че всички медии пропагандирате тази простащина!
2
0
 
1
 
! Отговори
лони преди 15 години
Като зная кои ще са някои от участниците, които вече доста поомръзнаха на мало и голамо, лигавещи се от ефира на всякакви телевизии, съм сигурна, че това ще е поредното харчене на луди пари за глупости и още по - сигурна съм, че няма да гледам тази глупост. И се съмнявам в чистото начинание на предаването, все пак това е частна телевизия и всичко се прави за много пари и печалба.
1
0
 
1
 
! Отговори
jamaw преди 15 години
ще бъде пак голямата простотия на NTV само че с нови мутри.но поне ще има кво да се гледа